All black everything / Mens edition

En varm tilføjelse til garderoben

Gina Tricot jacketGina Tricot Elaine Jacket

Jubii! Jeg har netop fået denne fine sag hjem fra Gina Tricot. Jeg har i laaang tid været meget forelsket i den gudesmukke Acne Velocite, men da den ikke har den mest SU-venlige pris, har jeg desværre aldrig fået investeret i den. Heldigvis kom Gina Tricot for få dage siden med denne skønne jakke, som jeg hurtigt klikkede hjem. Jakken er i imiteret ruskind og består af 100 % polyester. Jeg synes den har den skønneste farve og er også super varm! – I hvert fald i det vejr jeg har testet den i 🙂 Og ikke mindst har den den der rigtig fede oversize-pasform, som jeg er stor fan af! 🙂

Skøn torsdag til jer alle 🙂

 

hilsen

2

 • Anna

  Hvilken størrelse har du købt den i?? Er meget i tvivl, da jeg skal bestille den over nettet.. Super fed jakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mind Fashion

   Hej Anna 🙂 Jeg bestilte den i en XS og den passer lige som den skal! Jeg bruger normalt XS-S eller 36. Men ellers så gør brug af Gina Tricots størrelsesguide inde under varen på hjemmesiden – det gjorde jeg. God dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All black everything / Mens edition