Kunsten at...

Turen går til…

new york overskrift
For et par uger siden faldt min mor og jeg over et tilbud vi simpelthen ikke kunne sige nej til – flybilletter til byen, der aldrig sover, til en helt overkommelig pris! 🙂 Vi havde netop, for kun en måned siden, snakket om, at vi godt snart kunne tænke os en mor-datter-tur igen. Dog havde vi, på det tidspunkt, snakket om lidt mindre eksotiske rejsemål som Århus og København (ellers skønne byer!), men lige pludselig sad vi der hjemme i sofaen og bestilte billetter til New York.

Turen for min mor og jeg er før gået til Finland, Grønland og Dubai. Og vi hygger os bare altid helt vildt! Så jeg glæder mig så meget til noget sightseeing, shopping, cheesecake, Starbucks og ikke mindst kvalitetstid med min elskede moar 🙂

Det betyder selvfølgelig også, at jeg misser en lille uge af højskolen, men heldigvis når jeg nærmest også kun lige at komme hjem fra NY, før jeg skal afsted til Club La Santa med en masse skønne højskole-mennesker! Aldrig har jeg dog rejst så meget på et år – Havde jeg økonomien til det, kunne det godt gå hen og blive vanedannende!

Som noget nyt er det denne gang mig, og ikke min mor, der har været på den pågældende rejsedestination før. Så denne gang har jeg, som New-York-kenderen, fået lov at lave rejseplanen. Der er derfor allerede fuld gang i planlægningen og det bliver så sjovt – forhåbentlig et perfekt mix af kultur, shopping, afslapning, gå-ture og lækker mad 🙂 Jeg går og pønser på, at skyde lidt video af vores tur og klippe det sammen til en lille New-York-vlog – men nu må vi se hvor langt redigeringsevnerne rækker.

Skøn dag til jer alle!

hilsen green

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at...