Detaljer

Wanties no. 2 / Jumpers

jumper dresses

1. Cream jumper dress / 2. Multi jumper dress / 3. Nude jumper dress

Jubii! Det er SÅ dejligt, at solen lige kigger frem i denne uge 🙂 Det har vi brug for – Masser af D-vitamin! Ja tak! Jeg elsker sommer på grund af solen, varmen og de skønne dage på stranden! Men når det kommer til min stil er jeg en rigtig efterårs-og-vinter-pige! Jeg elsker at pakke mig ind i lækre strik, bløde halstørklæder og store, varme frakker. I dag har jeg fundet tre jumper dresses, som jeg ville ELSKE at kunne hoppe i her til vinter! 🙂 Jeg er vild med disse lange strik-kjoler, da de både kan bruges her i efteråret med bare ben og et par sneakers – og til vinter med lækre skinny jeans og et par fede støvler.

Skøn tirsdag til jer alle – Husk at komme ud og nyd solen! 🙂

 

hilsen

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer