Get to know me // 11 facts

Wanties from Sephora

sephora wantiesToo Faced Mascara / Kevyn Aucoin Skin Enhancer / Bobbi Brown Foundation Stick / Sephora BrushKoh Gen Do Illuminator / Too Faced Bronzer / Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Åh ha hvor er der langt til den nærmeste Sephora, når man bor i Thisted… Hvorfor ligger der i det mindste ikke et af disse vidundere af en makeup-butik i Aarhus? Øv, øv! Nå, men jeg må jo spare op og planlægge en tur til KBH snart. Nu har jeg jo også min aller skønneste veninde boende derovre 🙂 Win-win!

Jeg må ærligt indrømme at jeg er lidt af en Kardashians-fan 🙂 Jeg ser i hvert fald gerne med, når deres program ruller over skærmen, og følger dem også glædeligt på instagram – Også selvom de er en my over-the-top 🙂 Den yngste af disse damer, Kylie Jenner, lancerede for nylig sin nye app og jeg “signede up” til en 7-dages gratis prøveperiode (Jep, den koster derefter… Så jeg må udnytte mine 7 dage godt!) Nå, men selvom jeg ikke er sådan stor-forbruger af makeup, kan jeg rigtig godt lide at se makeup-toturials og eksperimentere med forskellige produkter 🙂 5 af de ovenstående produkter er (undtagen børsten og bronzeren) nogle Kylie’s makeup-artist brugte, da hun skulle gøre Kylie rigtig “glam-og-lækker” til hendes 18-års fødselsdagsfest. NB! Der blev brugt en del – for ikke at sige mange – flere, men disse er dem, jeg syntes så mest spændende ud! Om de alle kan fåes i DK er jeg ikke helt sikker på?… Men ellers har Sephora helt sikkert en masse andre, spændende alternativer! 🙂

 

hilsen

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get to know me // 11 facts