Forkæl dit hår

Wearing something boheme-ish

IMG_8299IMG_8251IMG_8291ny IMG_8274 IMG_8260Poncho fra Mango / Top fra Moss Copenhagen (her) / Bukser fra Dr. Denim (her) / Støvler fra Pavement (lignende her) / Ringe fra Maria Black (her), Kant (her) og Erbs Denmark (lignende her) / Ørering fra Maanesten (her)

Så kom min outfit-post nr. 2 endelig på bloggen! Denne gang er jeg hoppet i en poncho fra Mango, som er fra vores ferie på Mallorca. Jeg har så småt fundet ud af, at jeg faktisk digger den der boheme-stil en hel del, og den her poncho-slash-cape passer (efter min mening) lige ind i det univers. Jeg er ret vild med dens enkelthed trods både mønster og fringes, og så synes jeg bare det er et fint alternativ til en “normal” cardigan eller overgangsjakke :). Jeg har her sat den sammen med et helt simpelt sort outfit, så den rigtig kan få lov at skille sig ud. Jeg har tilsat nogle enkle, men alligevel lidt kantede og rå smykker i sølv, som matcher spænderne på støvlerne.

Jeg vil også snart smide et outfit-indlæg op med min nye jakke fra Gina Tricot, som jeg viste frem på bloggen for lidt tid siden (læs indlægget og se jakken her: “En varm tilføjelse til garderoben“).

God dag herfra 🙂

 

hilsen(Dette indlæg indeholder affiliate-links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl dit hår