At skabe ro i hovedet på et rodehoved

Black Friday favoritter

black friday favoritter rettet

1. Pele Che Coco Suede Biker Jacket / 2. Jane Kønig V ring – mat  / 3. Jane Kønig Magnetic Twin ørering / 4. Won Hundred Salli t-hirt  og Won Hundred Bandy bukser / 5. Cheap Monday Enfold top / 6. Stine Goya Harmony top

Det er jo simpelthen ikke til at komme udenom, at der er i morgen afholdes Black Friday i nærmest alle butikker landet over. Derfor har jeg selvfølgelig også fundet nogle af mine Black-Friday-Favorites frem 🙂 Thisted er ikke nogen storby, men det betyder ikke, at byen ikke har nogle ret fine butikker. Jeg er specielt vild med Munkstore, som bare har nogle rigtig fede mærker og selve butikken er både stilren og overskuelig! Jeg har derfor fundet mine sort-fredags-wanties i netop denne butik.

Ruskindsjakken fra Pele Che Coco er i mine øjne bare super lækker! Farven er fed (og ikke sort), designet er perfekt og så er jakken lavet i genbrugsruskind, så ingen af jakkerne er helt ens 🙂

Med hensyn til smykker elsker jeg den rå stil! Derfor er både ringen og øreringen her fra Jane Kønig helt perfekt i mine øjne. Rå, kantede, utraditionelle og minimalistiske – love it!

Sættet fra Won Hundred har jeg haft øjnene på i laaaang tid – både det sorte sæt, som er med i collagen, men også det hvide, som er lidt mere sommerligt i mine øjne. T-shirten og bukserne sælges seperat, hvilket, i mine øjne, er super, idet man selv har mulighed for at style begge dele. Jeg ville fx style bukserne med en helt enkel, sort top med tynde stropper, et par hvide Birkenstock og et par lækre solbriller (Jep, jeg drømmer mig lige væk mod lidt varmere himmelstrøg) 🙂

Den grå t-shirt fra Cheap Monday synes jeg egentlig bare, er en super fed basic shirt med et fin detalje på ryggen, som gør, at den alligevel skiller sig ud fra de øvrige af mine grå t-shirts.

Sidste item er den smukke Harmony top fra Stine Goya! Jeg er vild med ALT ved denne top. For det første er den helt anderledes fra alt hvad jeg har i mit klædeskab og så er stoffet, med de transparente prikker, bare den helt rigtige kombination af nuttet og sexet. Derudover giver peplum-detaljen en rigtig fin timeglas-figur – og det takker man jo ikke nej til 🙂 Jeg ville bruge toppen med et par stramme, sorte jeans, et par fede støvler og nogle rå, rhodinerede smykker til at komplementere den ret nuttede pasform.

Har I fundet noget, I bare  have fat i, i morgen?

hilsen

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

2

  • Sofie B

    Det er virkelig ærgeligt at du er kommet til at sætte et bogstav over den fine ryg detalje på den grå t-shirt..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At skabe ro i hovedet på et rodehoved