Wanties from Sephora

Forkæl dit hår

Hair care moroccanoil indlæg

1. Oil Treatment Light / 2. Extra Volume Conditioner / 3. Extra Volume Shampoo / 4. Heat Styling Protection / 5. Dry Scalp Treatment

Så blev der endelig tid til lidt bloggeri herfra igen 🙂 Og i dag med fokus på lidt lækkerier til håret. Jeg elsker at forkæle mit hår med skønne produkter, men får det desværre ikke gjort så ofte, som jeg gerne ville… Alligevel har jeg her fundet et af mine absolutte yndlingsmærker frem, når det angår hårpleje, nemlig Moroccanoil.

Moroccanoil er blevet et meget kendt og vellidt mærke af mange – og det forstår jeg godt! Disse produkter giver silkeblødt, lækkert, luftigt og skinnende (på helt rigtige måde) hår! Specielt deres Treatment oil er blevet super populær! Jeg har fundet 5 favoritter fra Moroccanoil, som jeg personligt rigtig gerne vil forkæle mit hår med. Jeg er blond med stort “b” og har meget fint hår (ikke fint som i praleri, men fint som i ikke-tykt) og har derfor udvalgt treatment olien i light-udgaven, som er til finere og lysere hår, og både shampoo og conditioner i varianten, der giver “extra volume”. Derudover glatter og krøller jeg en gang i mellem mit hår, hvilket er noget, vi alle ved, slider en del på lokkerne, og har derfor også taget mirakel-mærkets heat-protection med i kollagen. Sidst men ikke mindst har jeg også valgt at tage deres “Dry scalp treatment” med (findes også i en “Oily-scalp-version”). Når man går og stresser lidt kan det godt mærkes på huden (også hårbunden), og den tørhed og irritation hjælper denne olie med at få bugt med.

Håber I alle har det skønt og dejligt! 🙂

 

hilsen

(Dette indlæg indeholder affiliate-links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanties from Sephora