Velkommen til bloggen!

Wanties no. 1

Simple, sweet and rock n´roll

Wanties 1

1. Magnetic Solo / 2. Dress / 3. Biker Jacket / 4. Converse / 5. Magnetic Twin

Så fik jeg endelig tid til at få det første indlæg op på bloggen 🙂 Og ikke så underligt, hvis man kender mig, er det første indlæg et “wanties-indlæg”. Jeg er meget glad – måske lidt for glad – for at shoppe! Men da pengene oftest er lidt mindre end mine shoppe-drømme, må jeg nøjes med at ose og ønske! I dag er oseriet foregået på nettet, hvilket har ført til denne lille ønske-outfit-post.

Jeg er helt vild med de smukke Magnetic-øreringe fra Jane Kønig og turtle neck kjolen – Og så kan man bare altid bruge en ny, lækker læderjakke – specielt når den er så smuk og rå som denne fra Meotine. De lysegrå sneaks fra Convers faldt jeg for på grund af det fine strikkede look. Alt i alt et simpelt, sødt og rocket look – hvilket nok beskriver min stil meget godt 🙂

 

hilsen

 

Følg Mind Fashion Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til bloggen!